Engrossalg

Fitnessgrossisten AS er en ledende leverandør av høykvalitets treningstilbehør og kosttilskudd til bedrifter og organisasjoner i hele Norge. Vi tilbyr en omfattende engrossalgstjeneste som gjør det mulig for bedrifter å kjøpe våre produkter til gode priser, samtidig som de kan dra nytte av vår ekspertise og rådgivning.

Vårt brede utvalg av produkter inkluderer alt fra proteinbarer og drikke til vektstenger og annet treningsutstyr. Vi tilbyr også kosttilskudd fra noen av de mest anerkjente merkene i bransjen, inkludert proteinpulver, vitaminer og mineraler, fettforbrennere og mye mer.

Vi er stolte av å ha et høyt nivå av kundeservice og tilbyr rask og pålitelig levering til alle våre kunder. Våre erfarne og kunnskapsrike selgere er tilgjengelige for å hjelpe deg med å finne de riktige produktene for dine behov, og for å gi deg råd og veiledning om vår engrossalgstjeneste.

Vi er opptatt av å gi våre kunder en enkel og problemfri kjøpsopplevelse, fra bestilling til levering. Med vår engrossalgstjeneste, kan bedrifter i hele Norge dra nytte av våre konkurransedyktige priser og høye kvalitetsstandarder, samtidig som de kan fokusere på å utvide sin egen virksomhet. Kontakt våre selgere for å lære mer om våre engrossalgtjenester og hvordan vi kan hjelpe din virksomhet med å lykkes.

Private label

Fitnessgrossisten AS er stolte av å kunne tilby en Private Label-tjeneste for bedrifter som ønsker å markedsføre egne merkevarer av kosttilskudd, drikke og vitaminer & mineraler. Våre Private Label-tjenester gir bedrifter en mulighet til å øke sin merkevareeksponering og skille seg ut fra konkurrentene ved å tilby produkter som er unike og skreddersydd til deres kunder.

Vi tilbyr et bredt utvalg av kosttilskudd som kan tilpasses og merkes med ditt eget merke, inkludert proteinpulver, vitaminer og mineraler, energidrikk og forskjellige typer shots. Våre produkter er av høyeste kvalitet og er utviklet av erfarne eksperter innen kosttilskuddsbransjen.

Vi tilbyr også muligheten til å lage egne design på shakere med bedriftens logo og farger. Dette gjør at bedrifter kan tilby unike og skreddersydde produkter til sine kunder, samtidig som de øker sin merkevareeksponering.

Vår Private Label-tjeneste gir bedrifter full kontroll over produksjonsprosessen, fra produktutvikling og design til etikettproduksjon og pakking. Vårt erfarne team vil jobbe tett med deg gjennom hele prosessen for å sikre at produktene oppfyller dine forventninger og er av høyeste kvalitet.

Vi er opptatt av å tilby våre kunder konkurransedyktige priser og raske leveringstider, samtidig som vi opprettholder høy standard på både kvalitet og service. Med vår Private Label-tjeneste kan bedrifter dra nytte av våre omfattende ressurser og ekspertise, samtidig som de bygger sin egen merkevare.

Vår Private Label-tjeneste er optimal for bedrifter som planlegger å kjøpe et betydelig volum av tilpassede produkter for å fremme sin merkevare. Dette kan omfatte større bedrifter og organisasjoner som ønsker å tilby sine egne merkevarer av kosttilskudd. Ta gjerne kontakt med oss for å diskutere dine behov og se om vår Private Label-tjeneste er riktig for deg